IZBOR NAJBOLJIH U 2017. GODINI

Treneri Mijović Zoran /FK Karioke/ i Bogićević Srđan /FK Bratstvo/, kao i fudbaler FK „Bratstvo“ Babić Nikola izabrani za najbolje u 2017. godini u ligi seniora Srednje regije FSCG.

Treneri Mijović Zoran i Bogićević Srđan u izboru trenera klubova učesnika lige seniora podijelili su titulu najboljih u 2017. godini. Istovjetan broj glasova dobili su oba trenera po 20. Igrač Babić Nikola /FK „Bratstvo“/ je sakupio 27 bodova i izabran je za najboljeg igrača.

U konkurenciji kadetske lige trener FK „Budućnost“ Rogošić Nikola i igrač FK „Polet stars“ Banjević Radovan ponijeli su titulu najboljih. Rogošić je osvojio 13, a Banjević 8 bodova.

Najbolji u ligi pionira 2003. su trener Batrović Dejan /FK „Zeta“/ sa osvojenih 22 glasa, i igrač Mijović Lazar /FK „Budućnost“/ sa 23 glasa trenera lige pionira 2003. Srednje regije FSCG.

Trener FK „Budućnost“ Jelenić Dejan i igrač Veljić Bogdan /FK „Kom“/, laureati su u ligi pionira 2004. Jelenić je dobio 23 glasa svojih kolega, dok je Veljić sa 12 bodova stigao do titule najboljeg u ligi pionira 2004.

Dvojac FK „Arena“, trener Ivanović Saša /46 glasova/ i igrač Ljuljanović Denis /31 glas/ najbolji su u ligi pjetlića 2005. Srednje regija FSCG.

Pored nagrada najboljim u 2017. godini, Predsjednik Srednje regije FSCG Kemal Đečević za doprinos razvoju sporta je uručio plakete novinarima Panić Dejanu i Antić Milošu. Dok je nagrada zaslužni sportski radnik ove godine pripala Stojanović Branislavu i Balaban Zoranu.

Posebna nagrada uručena je igraču FK Kom – Barac Petru koji je svojim fer – play potezom /namjerno promašen kazneni udarac/ zaslužio istu.

U konkurenciji sudija Gospić Mladen – sudija i Krnić Samir – sudija pomoćnik su proglašeni za najbolje u 2017. godini.