PIONIRI FK „DANILOVGRAD“ PRVACI U SEZONI 2015/16

Proteklog vikenda u Danilovgradu proslavljena titula, koju su osvojili pioniri FK „Danilovgrad“ /igrači rođeni 2002. godine/ u sezoni 2015/16 u okviru Sredje regije FSCG

Dječaci rođeni 2002 godine i mlađi FK „Danilovgrad“, osvajači su prvog mjesta Lige PIONIRA 2. Srednje regije FSCG. Puleni Mirka Tamindžije iza sebe su ostavili ekipe Budućnosti i Mladosti, i sa 46 osvojenih poena, uz gol razliku 61:12 stigli do titule. Oni su ostvarili 15 pobjeda, jedan remi i dva poraza.

Potpuna posvećenost radu sa mladim igračima je prisutna u ovom klubu od samog osnivanja. Po riječima Mirka Tamindžije, bivšeg igrača brojnih crnogorskih klubova, a sada trenera ove generacije sve uslove za pravilan razvoj i napredak pruža FK „Danilovgrad“. On je istakao da sve selekije ovog kluba imaju neophodne uslove za rad. Takođe, u par navrata organizovane su i pripreme u Antaliji, Beogradu, Zlatiboru i Ulcinju. Jedini problem po riječima Tamindžije predstavlja nedostatak terena, tako da su ovi dječaci svoje utakmice igrali na gostujućim terenima čime je i uspjeh ove ekipe još veći.

DANILOVGRAD SLIAK

Foto: kolektiv.me