VLADAN VUČELIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA SREDNJE REGIJE FSCG

Vladan Vučelić obavljaće funkciju predsjednika Srednje regije FSCG u narednom trogodišnjem periodu.

Vučelić je na Izbornoj skupštini FSCG dobio jednoglasnu podršku prisutnih delegata i time započeo mandat na mjestu prvog čovjeka Fudbalskog saveza srednje regije Crne Gore koji će trajati do 2021. godine.

Izbornoj Skupštini FSSRCG prisustvovalo je 29 delegata, a Vučelić je bio jedini kandidat za predsjednika kojeg su isti predložili za ovu funkciju.

Skupština je izabrala statutarne organe Srednje regije FSCG kojima je istekao mandat. Za članove Izvršnog odbora, koji pored predsjednika broji još 8 članova, izabrani su Blažo Šaranović, Žarko Burić, Tahir Drešević, Miomir M. Mugoša, Vladimir Šišević, Zoran Milašević, Milojica Srdanović i Veselin Šipčić.

U Disciplinsku komisiju Srednje regije FSCG za naredni mandat izabrani su Željko Vuković, Miodrag Vukićević, Mirza Pepić, Nikola Jočić, Drago Bulatović, dok će disciplinski inspektor Srednje regije FSCG u naredne tri godine biti Milovan Milošević. Komisiju za žalbe Srednje regije FSCG za ovaj mandat činiće Branko Šćepanović, Dejan Raspopović, Vladimir Orović, Sergej Mučalica i Vojislav Pejović.

Odluke vezane za izbor statutarnih organa FSSRCG donijete su jednoglasno.

Delegati su jednoglasno usvojili i Zapisnik sa prethodnih skupština, Izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG za 2017. godinu i Izvještaj o radu FSSRCG.

Pored delegata i predstavnika medija, skupštini Srednje regije FSCG su prisustvovali i gosti uključujući predsjednika FSCG Dejan Savićevića, generlnog sekretara FSCG Momira Đurđevca, kao i predstavnike Južne i Sjeverne regije.